AcasăMoscovaTulpina indiană lovește Moscova - Record de decese în capitala Rusiei

Tulpina indiană lovește Moscova – Record de decese în capitala Rusiei

-

Moscova a anunţat duminică un număr-”record” de morţi din cauza covid-19 în ultimele 24 de ore, care arată că situaţia continuă să se degradeze în Rusia – lovită în plin de varianta indiană (delta) a SARS-CoV-2, relatează AFP, potrivit news.ro.

Potrivit unor date oficiale, capitala Rusiei a înregistrat 144 de morţi din cauza covid-19 în 24 de ore – cel mai grav bilanţ zilnic de la începutul pandemiei.

Moscova era sâmbătă al doilea cel maiafectat oraş, după Sankt Petersburg, care a anunţat un ”record” de 107 morţi din cauza covid-19.

În întreaga ţară, 20.538 de persoane s-au îmbolnăvit de covid-19 în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total ofcial a crescut la 5,4 milioane de la începutul pandemiei.

De asemenea, 599 de persoane au murit din cauza covid-19, iar bilanţul total oficial a crescut la 133.282 de decese.

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a anunţat că aproape 2.000 de persoane sunt spitalizate zilnic în capitală din cauza contaminării cu noul coronavirus.

mai mult la   /www.stiripesurse.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Agenda lui Vladimir Putin pentru Europa de Est

SFERE DE INTERES în direct la Canal 33 cu Andrei Stoian, alături de Angela Grămadă, Președinte Experts For Security and Global Affairs, iar prin...