AcasăFederația RusăRusia vrea arestarea unui jurnalist de investigații care a documentat otrăvirea lui...

Rusia vrea arestarea unui jurnalist de investigații care a documentat otrăvirea lui Navalnîi

-

Roman Dobrokhotov, jurnalist de investigație rus care a lucrat la numeroase anchete ce au vizat oficiali de la vârful puterii din Rusia, a fost plasat pe lista de persoane căutate de către Serviciul Federal de Securitate (FSB), serviciul secret al Rusiei, urmașul KGB, relatează The Guardian.

obrokhotov, fondatorul și redactor-șef al site-ului de știri Insider, este cercetat sub acuzația de trecere „ilegală” a frontierei și a fost plasat în cadrul anchetei pe o listă de persoane căutate de către FSB. Insider a lucrat cu grupul de investigații Bellingcat la cazuri importante, cum ar fi otrăvirile cu Noviciok a fostului spion rus Sergei Skripal și a liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi. FSB a declarat că a fost lansat un dosar penal împotriva lui Dobrokhotov pentru efectuarea unei treceri de frontieră „ilegale” în august.

Citeşte întreaga ştire: Rusia vrea arestarea unui jurnalist de investigații care a documentat otrăvirea lui Navalnîi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

A murit ultimul mareşal sovietic, care a fost implicat în puciul...

Ultimul mareşal al Uniunii Sovietice, Dmitri Iazov, implicat în puciul împotriva lui Mihail Gorbaciov şi în represiunea mişcării de independenţă în Lituania în 1991,...