Putinista Floriana Jucan, de la fițuica Q magazine, magazin de propagandă antiUE, contracte cu statul (are reclamă de la CEC Bank) și lobby pentru pesediști corupți, distribuie pe pagina sa oficială un odios film kaghebist antiUE, vorbit în italiană și subtitrat în română, ca să înțeleagă tot dacul antieuropean, că Franța și Germania au întors spatele Italiei în vremuri grele.

Postarea se bucură de mare succes și este intens distribuită de poporul internaut convins că „imperialiștii” vestici sunt doar niște profitori nesolidari care te abandonează la necaz, în vreme ce Vladimir Putin este „salvatorul Italiei”, după cum scrie putinista Jucan, fostă țiitoare a ambasadorului elvețian în România Jean-Pierre Vettovaglia și a lui Gigi Kent, într-o altă postare în care îi aduce vomitive osanale liderului criminal de la Kremlin, din ordinul căruia au fost asasinați zeci de jurnaliști critici. Cel mai cunoscut asasinat comandat de Putin rămâne al jurnalistei Anna Politkovskaia (2006) care a fost, REȚINEȚI!, cel de-al 21-lea jurnalist ucis în Rusia de la alegerea lui Vladimir Putin în 2000, potrivit organizaţiei Reporteri fără Frontiere.

Dar cum ajută mai exact Rusia la ora asta Italia?

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan relatează:

Sub pretextul că oferă ajutor pentru combaterea epidemiei de coronavirus, Rusia face acum în Italia exact ce a făcut acum 6 ani în Crimeea: trimite camioane militare și „omuleți verzi”. Răspunsul nostru trebuie să fie: nu, mulțumim!

mai mult la  /www.podul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.