-4.1 C
Москова
duminică, 5 decembrie 2021
AcasăPoliticaFiul unui general FSB, găsit mort în fața ambasadei ruse din Berlin....

Fiul unui general FSB, găsit mort în fața ambasadei ruse din Berlin. Ar fi căzut de la etaj, în urma unui „accident tragic”

-

Un diplomat rus despre care se crede că avea legături cu agenția de spionaj FSB a Kremlinului a fost găsit mort în fața ambasadei din Berlin, au confirmat surse oficiale pentru Der Spiegel.

Bărbatul de 35 de ani, care a fost secretar secund al ambasadei rusești din 2019, a fost găsit mort în fața clădirii, pe data de 19 octombrie, în jurul orei 7:20. Știrea despre moartea sa a fost confirmată și a fost făcută publică abia vineri, 5 noiembrie.

Se presupune că bărbatul a căzut de la ultimul etaj al clădirii din cartierul Mitte, iar ambasada a numit incidentul un „accident tragic”.

Nu a fost stabilită nicio cauză oficială a morții, deoarece ambasada a refuzat o autopsie. Pentru că bărbatul era diplomat, iar „accidentul” s-a petrecut pe terenul ambasadei, autoritățile germane nu au autoritate să efectueze o anchetă.

Corpul diplomatului a fost transferat între timp în Rusia. Bellingcat relatează că diplomatul este fiul generalului Alexei Zhalo, directorul adjunct al Direcției a II-a a FSB și șeful Direcției pentru Protecția Ordinii Constituționale a FSB, care se ocupă de cazurile de terorism. Ofițerii Direcției pentru Protecția Ordinii Constituționale l-au urmărit pe Alexei Navalnîi înainte de otrăvirea sa.

/universul.net/fiul-unui-general-fsb-gasit-mort-in-fata-ambasadei-ruse-din-berlin-ar-fi-cazut-de-la-etaj-in-urma-unui-accident-tragic/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

A murit ultimul mareşal sovietic, care a fost implicat în puciul...

Ultimul mareşal al Uniunii Sovietice, Dmitri Iazov, implicat în puciul împotriva lui Mihail Gorbaciov şi în represiunea mişcării de independenţă în Lituania în 1991,...