AcasăPoliticaFiul unui general FSB, găsit mort în fața ambasadei ruse din Berlin....

Fiul unui general FSB, găsit mort în fața ambasadei ruse din Berlin. Ar fi căzut de la etaj, în urma unui „accident tragic”

-

Un diplomat rus despre care se crede că avea legături cu agenția de spionaj FSB a Kremlinului a fost găsit mort în fața ambasadei din Berlin, au confirmat surse oficiale pentru Der Spiegel.

Bărbatul de 35 de ani, care a fost secretar secund al ambasadei rusești din 2019, a fost găsit mort în fața clădirii, pe data de 19 octombrie, în jurul orei 7:20. Știrea despre moartea sa a fost confirmată și a fost făcută publică abia vineri, 5 noiembrie.

Se presupune că bărbatul a căzut de la ultimul etaj al clădirii din cartierul Mitte, iar ambasada a numit incidentul un „accident tragic”.

Nu a fost stabilită nicio cauză oficială a morții, deoarece ambasada a refuzat o autopsie. Pentru că bărbatul era diplomat, iar „accidentul” s-a petrecut pe terenul ambasadei, autoritățile germane nu au autoritate să efectueze o anchetă.

Corpul diplomatului a fost transferat între timp în Rusia. Bellingcat relatează că diplomatul este fiul generalului Alexei Zhalo, directorul adjunct al Direcției a II-a a FSB și șeful Direcției pentru Protecția Ordinii Constituționale a FSB, care se ocupă de cazurile de terorism. Ofițerii Direcției pentru Protecția Ordinii Constituționale l-au urmărit pe Alexei Navalnîi înainte de otrăvirea sa.

/universul.net/fiul-unui-general-fsb-gasit-mort-in-fata-ambasadei-ruse-din-berlin-ar-fi-cazut-de-la-etaj-in-urma-unui-accident-tragic/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

16 ani de la uciderea jurnalistei Anna Politkovskaia, împușcată chiar de...

Anna Politkovskaia a fost un aprig critic al Kremlinul, mai ales al războiului sângeros din Cecenia şi al liderului său pro-Kremlin Ramzan Kadîrov. Ea...